Kombinacija enodnevnih izletov v Benetke s hoteli na slovenski obali

Odlična ideja!

 

Klovn, Benetke, ladja Dora

 

Združite enodnevni izlet v Benetke z ladjo z eno od ponudb na tej strani. Na predvečer izleta se lahko odpravite v eno od številnih restavracij na romantično večerjo v dvoje in se prepustite glasbi... Na dan po izletu pa se razvajajte v notranjih ali zunanjih bazenih izbranih hotelov, obiščite centre dobrega počutja, terme ali si privoščite sproščujočo masažo... Skratka: kratek oddih za veliko doživetje!

Hotel Barbara leži v zelenem zavetju na vzpetini griča Sv. Lovrenca. Hotel obdajajo mogočne ciprese, ki z zelenim objemom narave nudijo gostom nemoten počitek in sprostitev. Hotel razpolaga s 65 sobami, hotelskim barom (Euro bar) in hotelsko zajtrkovalnico.


 
Hotel Lucija, Portorož
Hotel Lucija leži na glavni promenadi pred Portorožem, blizu igralnice Grand Casino Portorož. Razpolaga s 111 sobami, lobby barom ter zajtrkovalnico, ki ponuja okusen in bogat zajtrk tudi na odprti terasi s pogledom na morje. Cena paketa: od 163 € po osebi!
 

Hotel Piran leži neposredno ob obali in je od samega središča Pirana oddaljen 50 m. Hotel je bil zgrajen že leta 1913 in letos praznuje 100. obletnico Leta 2013 je bil v celoti prenovljen.    

Cena od 148 € po osebi!

 

Apartmaji Maygut se nahaja v mirnem okolju Portoroža na začetku obane promenade, obdaja ga botanični vrt in je le streljaj od morja. Apartma ponuja individualnost in izvrstno kulinarično ponudbo ter spa storitve.Cena: od 125 € po osebi! 

 
Piran - Tartinijev trg
POSEBNA PONUDBA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE!
Preživite romantičen vikend v Piranu in se z nami odpravite v vedno zanimive Benetke. Združite svetovno znamenitost (Benetke) z najlepšim obmorskim mestom v Sloveniji (Piran). Hotel Tartini se nahaja samo par korakov od pomola... Cena: 114 € po osebi!
 
Hotel Belvedere - bazen
Vikend v turističnem naselju Belvedere nad Izolo je primeren za tiste, ki bi radi zbežali iz mestnega vrveža ter uživali v razgledu na celotno mesto in njegovo okolico ter Tržaški zaliv. Združite kopanje v odprtem bazenu ter se v soboto odpravite v Benetke. Cena za trodnevni paket: od 137,00 € po osebi!
 

Hotel Vile Park v Portorožu povezuje 5 vil z 217 sobami. Hotel se tudi od leta 2007 ponaša z prenovljeno recepcijo. Poleg tega Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim mediteranskim rastjem.

Cena od 148 € po osebi.