TOP Line d.o.o. Portorož je lastnik spletne strani www.benetke.com. Ker smo prepričani, da mora vsak potnik vedeti, kolikor je mogoče, o destinaciji, ki jo bodo obiskali, smo poskušali vključiti čim več informacij o našem produktu.

TOP LINE d.o.o. Portorož je zasebna potovalna agencija s sedežem v Portorožu, Slovenija, ustanovljena junija 1990. Ekipa zaposlenih z let izkušnjami v turizmu in znanjem več tujih jezikov, skupaj s predstavniki v večjih turističnih destinacij, ponuja dostop do turističnih dogovorov v vseh sosednjih državah.

Začetki TOP (Portorož turistična organizacija) segajo v leto 1980, ko je organizacija prevzela upravljanje celotne turistične destinacije – Portoroža in njene okolice.

Top LINE agencija ustanovljena leta 1990 nasledil TOP v komercialnem delu poslovanja. Pred nekaj leti so se pojavile nove potovalne agencije s podobnimi imeni in poslovnimi cilji, vendar nam je z dolgoletno prisotnostjo na turističnem trgu, kakovostnimi storitvami in predanostjo našemu delu uspelo ohraniti vodilni položaj in prepoznavnost.