UVODNE DOLOČBE

Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno stran booking.benetke.com in njeno mobilno aplikacijo, v lasti podjetja Top Line d.o.o. Portorož. Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke varovali in z njimi ravnali skladno z našimi pravnimi obveznostmi ter z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO IN KAKO UPORABLJAMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Večino našega spletnega mesta lahko uporabljate, ne da bi nam morali posredovati kakršnih koli osebnih podatkov.

1. PODATKI O VAŠEM OBISKU IN UPORABI NAŠEGA SPLETNEGA MESTA:

Ob obisku spletne strani zbiramo določene podatke, ime vašega računalnika, vrsta internetnega brskalnika, kliki in ogledi.

2. VZDRŽEVANJE IN OPTIMIZACIJA NAŠE SPLETNE STRANI:

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni tudi za vzdrževanje in analizo našega spletnega mesta za reševanje težav z delovanjem, izboljšanje razpoložljivosti in zaščito spletnega mesta pred goljufijami.

KAKO DELIMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Osebne podatke bomo morda morali deliti s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri zagotavljanju storitev in izdelkov za vas ter pri delovanju našega spletnega mesta. Vaše osebne podatke bomo, skladno z zaskonom, delili z ladjarji, vključeni v vaše potovanje, obmejno policijo, carino in upravo za pomorstvo vseh držav iz katerih izstopate, čez katere potujete in v katere vstopate.

VARNOST OSEBNIH PODATKOV

Sprejeli smo vse ustrezne tehnične, fizične in organizacijske ukrepe za zaščito osebnih podatkov, zbranih prek spletnega mesta, pred zlorabo ali naključnim, nezakonitim ali nepooblaščenim uničenjem, izgubo, spremembo, razkritjem, pridobitvijo ali dostopom, ki so v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in varnosti podatkov.

HRANJEVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot to zahteva zakon ali tako dolgo, kot je potrebno, da vam zagotovimo katero koli zahtevano storitev ali za katerega koli drugega namena, navedenega v tem pravilniku o zasebnosti. Ladjar je dolžan spisek potnikov hraniti 10 let od datuma potovanja.

PIŠKOTKI

Večji del informacij, navedenih v tem pravilniku o zasebnosti, zbiramo z našo uporabo piškotkov in podobnih tehnik.

ZASEBNOST OTROK

Spletno mesto ni namenjeno osebam, mlajšim od 18 let (ali veljavne zakonske starosti za uživanje zadevnih izdelkov).

VAŠE PRAVICE DO DOSTOPA, POPRAVKA, IZBRISA, OMEJITVE IN PRENOSLJIVOSTI PODATKOV

Pravico imate zahtevati pregled vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo v našem imenu ali v našem imenu.

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, imate pravico prejeti v strukturirani, pogosto uporabljani in strojno berljivi obliki, v določenih okoliščinah pa bomo vaše podatke na vašo zahtevo posredovali drugemu upravljavcu, kjer je to tehnično izvedljivo.

VAŠA PRAVICA DO UGOVORA

Prav tako imate pravico, da v določenih okoliščinah od nas zahtevate, da prenehamo obdelovati vaše osebne podatke, vendar bomo, če imamo nujne zakonite razloge, nadaljevali z obdelavo vaših osebnih podatkov.

POSODOBITVE

Ta pravilnik o zasebnosti bomo pregledovali in ga občasno posodobili.

KONTAKT

Če imate kakršno koli vprašanje, ugovor glede naše uporabe vaših osebnih podatkov ali pritožbo glede tega pravilnika o zasebnosti ali glede našega ravnanja z vašimi osebnimi podatki, nam lahko pošljete e-pošto na rezervacije@benetke.com ali naš pokličete na +386 5 6747 161.