Uvedli smo tudi plačila s kreditno kartico, da bi olajšali plačila. V sodelovanju z Banko Intesa SanPaolo d.d. nudimo najvarnejšo možno plačilno stopnjo. Za podroben opis postopka plačila in posledično varnosti glej ta članek spodaj.

Kreditne kartice sprejete
(Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa)
Obveščamo vas, da je z načinom spletnih plačil varnost podatkov o vaši plačilni kartici popolna. Spletni plačilni sistem omogoča, da se številka kartice in koda CVV vnesete izključno na varne strani banke. Mi, kot trgovec, nimamo dostopa do teh informacij. Če se odločite za plačilo s kreditnimi karticami, boste zato preusmerjeni na spletna mesta, ki jih upravlja Activa Process Center in banka, s katero imamo pogodbo o sprejetju kartice.

Način delovanja je, da varne spletne plačilne storitve Visa in Mastercard mednarodnih sistemov kartic. Preverjeni z Visa in Mastercard SecureCode blagovne znamke, prikazane na naši spletni strani vam omogočajo, da elektronsko podpiše vaš spletni nakup z uporabo enkratne kode z uporabo pametne kartice in prenosni bralnik. V Sloveniji, Preverjeno z Visa in Mastercard SecureCode, ki jih podpirajo banke Activa (več informacij je na voljo na spletni www.activa.si).

Trenutno ponujamo imetnikom kartic najvarnejše spletno poslovanje, ne glede na vrsto kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

Plačate lahko tako, da:

-Ne, ne, ne, ne, ne,
– e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je mogoče, če je imetnik kartice registriral svojo kartico na sistemu za preverjanje pristnosti MasterCard SecureCode. Vse kartice Activa Maestro (pametne plačilne kartice s čipom) so že samodejno registrirane in zato usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Več o tem lahko http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

– Mastercard
– imetnik mora kartico registrirati prek spletnega mesta: http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

– Visa, Visa-Electron
– kartico mora imetnik registrirati prek mesta: http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp