Rezervirajte svoje potovanje v Piranske Benetke. Umag, Poreč, Rovinj ali Pula je preprosta. Če želite začeti, preprosto izberite državo, iz katere želite iti, in prvi in zadnji dan, iz katerega lahko potujete. Prosimo, da so vaše potne listine pri roki, kot jih potrebujete …

Prvi korak

V iskalnem polju izberite državo vašega bivanja (Slovenija ali Hrvaška) in datumski obseg (od in do), če lahko sodelujete na potovanju.

2. korak

Na naslednji strani boste prejeli vse razpoložljive datume potovanja v izbranem časovnem obdobju. Tukaj lahko vidite, s katero ladjo potujete, in osnovno ceno za odrasle. Če kliknete naprej NEXT, pojdite na

3. korak

Tukaj lahko izberete število odraslih, otrok in malčkov, ki želijo potovati. V tej fazi rezervacije je vkrcevalec na voljo družinski popust.

4. korak:

Tukaj potrebujete tudi podatke o vodilnem potniku in podrobnosti, če želite podjetju poslati račun z DDV- jem. Navedite tudi točne stike z e-pošto in mobilnim telefonom, saj bo to edini način, da vas kontaktiramo v malo verjetnem primeru, da je prišlo do spremembe urnika.

5. korak

Če bivate v bližnjem hotelu in pošiljatelju nudijo prevoz iz bližnjega hotela, ga izberite s seznama tukaj. Lahko je povezano z dodatnimi stroški.

6. korak

Podatki o potnikih za vsakega potnika (ne glede na starost) se zahtevajo za mednarodni prevoz potnikov po morju:
– Priimek in ime
– Datum in kraj rojstva
– Vrsta potne listine in število dokumentov
– Seks
– Državljanstvo

Na koncu lahko izberete tudi podrobnosti plačila za rezervacijo (upoštevajte, da vsa potovanja in datumi ponujajo vse možnosti):

Kreditna kartica

Sprejemamo Mastercard / Eurocard / Visa / Visa Electron. Upoštevajte, da nekatere banke zahtevajo dodatno preverjanje. Ko bo plačilo izvedno, boste potovalne dokumente prejeli po e-pošti. Prosimo, natisnite jih in predstavite ob prijavi.

Prenos

Ko izberete nakazilo, boste prejeli plačilne koordinate na naš bančni račun. Ko bomo ustavili plačilo, boste prejeli kupone. Mednarodni prevozi trajajo do 5 dni, zato pri izbiri te možnosti rezervirate pravočasno.

Kreditne kartice obdelujemo preko Banke Intesa Slovenija d.d. in so 100% varne. TOP Line nikoli ne vidi podatke o vaši kreditni kartici in preusmerjeni boste na domeno naše banke, kar pomeni, da vas ne bomo nikoli videli s podatki o kreditni kartici. Vse, kar vidimo iz naše banke, je DA ali NE, če je bila transakcija uspešna.