Rezerviraj:

Rezerviraj tukaj svoje mesto na katamaranu:

Posebna ponudba: 20% popusta za vse odhode iz Pirana s kodo BENETKE20

V Piranu se pristanišče nahaja v samem središču mesta. Mejni prehod je na koncu najdaljšega pomola, pri rdečem svetilniku. Ker je Piran staro mestno jedro, avtomobili v njem niso dobrodošli. Priporočamo, da svoje vozilo pustite v eni od garaž in se do katamarana odpravite z brezplačnim avtobusom ali se sprehodite.

Osebna vozila se lahko pripeljejo v mesto, a je samo prvih 15 minut brezplačno (v juliju in avustu samo prve 3 minute), nato je vsaka začeta ura 3 € (julij in avgust cena zraste na 5 €). Parkiranje v mestu ni možno, vstop je namenjen samo za dostavo. Vsem potnikom odsvetujemo poskuse parkiranja v starem mestu, saj so kazni visoke. Ne dovolite, da vam napačno parkiran avto uniči Vaše beneške izkušnje.

Kje parkirati v Piranu?

Parkirna hiša AMFORA / FORNAČE

Nahaja se pod Bernardinskim hribom pred Piranom.

Parkiranje v tej garažni hiši je najbolj udobno, saj je z brezplačnim avtobusom povezan s Tartinijevim trgom. Avtobus vozi vsakih 15 minut in vam prihrani jutranjo hojo do katamarana. Predlagamo, da s seboj vzamete parkirni listič, saj leta služi za večerni vstop v garažo. Vhod za pešce je iz obalne strani, tako da Vam ni potrebno pešačiti v hrib do vhoda, kateri je namenjen predvsem avtomobilom. Vhod v garažo (za pešce) je samo par korakov od avtobusne postaje brezplačnega avtobusa.

Pomol v Piranu

Celodnevno parkiranje

22nad 12 ur

Parkirna hiša ARZE

Nahaja se pri mestnem pokopališču.

Parkiranje v tej garažni hiši je ceneje, a zahteva od vas malo več dobre volje, saj vas čaka 10 minutna hoja do pristanišča. Ker se parkirišče nahaja blizu mestnega obzidja, je jutranji spust lažji od večernega sprehoda v kar strm hrib. Garaža je relativno nova, a žal arhitekti niso upoštevali, da so v zadnjih letih vozila vse večja in večja… Če na izlet prihajate z večjim vozilom, priporočamo da očistite ogledala in v garaži vozite previdno. Zidovi v garaži nimajo milosti do laka na vozilu.

Celodnevno parkiranje

15nad 12 ur