Karneval v Benetkah

0
Cena
Od€74
Cena
Od€74
Trenutno ni razpoložljivih odhodov.

Nadaljuj z rezervacijo

Shrani med priljubljene

Adding item to wishlist requires an account

722
Izlet z avtobusom
Ljubljana, Postojna, Sežana, Obala
Benetke, Italija
Največje število potnikov: 50

POSEBNA PONUDBA: 20% popust s kodo “karneval”

Izlet z avtobusom

Vsak dan našega življenja je dragocen in ni vseeno, kako in v čigavi družbi ga preživimo. Res posebna in nepozabna doživetja so nam na dosegu roke, eno takih je znameniti tradicionalni beneški Karneval
Zato vas bomo v letu 2024 v času karnevala kar trikrat popeljali v Benetke – mesto, ki si zasluži predstavitev v vsem njegovem sijaju, saj Benetke niso brez razloga proglašene za biser severne obale Jadranskega morja.

Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov… več stoletij je bilo središče trgovskih poti, danes pa je to mesto z največjo koncentracijo kulture, arhitekture in zgodovine na zelo majhni površini, ki ga obišče preko 30 milijonov obiskovalcev. Poskrbeli bomo, da boste v mestu izkoristili vsako minuto in zares doživeli utrip tako posebnega beneškega življenja.
Jutranjo vožnjo do Benetk z našim izkušenim vodičem bomo izkoristili za temeljit vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike “Serenissime” in za razlago poteka programa celodnevnega izleta. Po prihodu na Tronchetto se bomo z ladjo odpeljali do trga Sv. Marka in med vožnjo že občutili nekaj tipičnega beneškega utripa: kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Vsaka stavba igra pomembno vlogo v mozaiku tega bogatega mesta.
Sledil bo ogled trga sv. Marka s predstavitvijo najpomembnejših beneških palač, zvonika in katedrale. Po ogledu boste imeli prosto za individualne oglede in sprehode, vendar vam svetujemo, da se prepustite predlogom vodnikov in izkoristite našo dodatno ponudbo:

  • organizirano kosilo v restavraciji z vključeno pijačo: 25€ po osebi
  • vožnja z romantično beneško gondolo po skrivnih kanalih: 30€ po osebi
  • vožnja z vodnim taksijem po Canale Grande nazaj do parkirišča Tronchetto (doplačilo 25€ po osebi).

Vse navedene možnosti lahko rezervirate pri vašem vodniku na poti v Benetke.
Benetke bomo zapustili ob 17. uri. Povratek je predviden med 20.00 in 21.00 uro.

Title

Go to Top