Spoštovani potnik!

Ker želimo vsem našim potnikom čim bolj olajšati plačilo vstopnega prispevka (ali turistične takse) za vstop v zgodovinski del Benetk, smo pripravili navodila (korak po korak). Poleg celotnega postopka smo Vam pripravili tudi kratka filmčka: postopek preko telefona in preko računalnika.

1.

Na prvem koraku izberete “PAYMENT OF THE FEE” za plačilo prispevka oz. “EXCEPTIONS” če spadate v skupino, oproščeno plačila.

POZOR: tudi vsi oproščeni obiskovalci morajo pridobiti QR kodo za vstop v zgodovinski del Benetk.

2.

Na koledarju izberite dan obiska Benetk. Če se datuma ne da izbrati, prijava in plačilo ni potrebno.

3.

Z gombi (+) plus in (-) minus izberite koliko odraslih (nad 14 let) in otrok (do 14 let) želite prijaviti na obisk Benetk. Kljub temu, da so otroci brezplačni, MORAJO biti prijavljeni.

4.

Vnesite podatke vseh potnikov kot so vpisani v osebnem dokumentu (potnem listu ali osebni izkaznici): v tem delu prijave, se bo pojavilo toliko polj za ime in priimek, kolikor ODRASLIH potnikov ste izbrali v predhodnem koraku:

VISITOR 1 = OBISKOVALEC 1

NAME = IME

LAST NAME = PRIIMEK

5.

Vnesite podatke plačnika:

NAME = IME

LAST NAME = PRIIMEK

EMAIL = Email / elektronski naslov

AREA CODE = +386

PHONE = telefonska številka brez prve ničle

6.

Preverite če so vsi podatki pravilni. Če vidite kako nepravilnost ali želite kaj popraviti ali zamenjati, kliknite na svinčnik. Porebaj pozorni bodite na pravilnost email naslova, saj boste po tem kanalu prejeli QR kodo.

7.

Izberete način plačila (kreditna kartica ali PayPal)